DSVP walst over Berkel III

Thuisploeg Berkel kwam er thuis op Sportpark Het Hoge Land in het KNVB-bekerduel tegen DSVP niet aan te pas. Het verschil tussen de Tweede Klasser en de Derde Klasser was toch aanzienlijk. De eindstand na 90 minuten voetbal was 1 – 13. Wel een compliment voor de thuisploeg dat wel degelijk bleef voetballen voor een beter resultaat.

Berkel III - DSVP
Esmee van der Burg redde voor Berkel de eer en de beste man van het veld was leidsman Hans van Rutten die een uitstekende wedstrijd floot.

Berkel III - DSVP
De ploeg van Sanne Dekkers lijkt gereed voor de komende competitie en voor Berkel coach Debby Segers is er nog wat werk aan de winkel. Daar zijn de bekerduels een meer dan ideale serie voor.

Berkel III - DSVPKomende week ontvangt DSVP op Sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker Hillegersberg. Ook een bekerduel in de poulefase en de aanvang van het duel is om 11.45 uur.
Berkel vertrekt komende zaterdag naar Nootdorp om aan te treden voor het duel in de poulefase van de KNVB beker tegen RKDEO.  De aanvang op Sportpark Centrum is om 14.45 uur.

Een aantal beelden van Berkel III tegen DSVP ziet u hier

Comments are closed.

Neem contact op

Decal Digitale Communicatie
Standaardmolen 44
2406 JK Alphen aan den Rijn

T 0172 – 47 89 29
F 0172 – 47 89 58

Decal is aangesloten bij: